2018-09-11
我同hubby都钟意食oyster,所以系佢生日我就拣左呢个oyster bar同佢庆祝生日我地一人点左半打oyster,我地其实都唔算好识拣,所以就叫左waitress介绍,我地钟意食creamy d,有d海水味但唔钟意太多铁秀味,佢介绍左几款比我地,讲番,结果佢介绍果几款其实都系爽口为主唔太creamy....但都好好味道佢介绍左(大概个名)honey pointscottish rocklambertgillardeaumajesticbelon之后仲叫多左两款seafoodcherry stoneark shell呢两垃海鲜系冇咩特别的咁除左食oyster系唔饱肚的,所有当然要叫d main啦我地叫左一个pasta一个steakfoie gras pastaangus rib eyespasts几好食,而个rib eyes真系好好好好好好食,系重点佢煮得岩岩好,又juicy,加上佢有少少黑醋salad舖底,个味超级夹估唔到系呢间oyster bar揾到间个steak整得咁好食
佢介绍左(大概个名)
honey point
之后仲叫多左两款seafood
cherry stone
ark shell
呢两垃海鲜系冇咩特别的
咁除左食oyster系唔饱肚的,所有当然要叫d main啦
我地叫左一个pasta一个steak
foie gras pasta
angus rib eyes
题外话/补充资料:
但要提一提,佢里面有个男waiter (定唔知boss) d态度系超级差..