呢日因为工作原因,下午又再次同男友嚟到The One,做完野当然要揾下啲未食过嘅野喇! 由于唔系太想食粉面饭𠮶啲野,所以最后睇过唔同餐厅Menu后就选择咗呢间过江龙pancake店作为我哋迟来的午餐嘅选择~🧡BLT三文治($88)三文治内嘅厚身猪肉够哂肥美,夹埋爽口新鲜嘅生菜同蕃茄,成件野个口感有层次得嚟味道够哂balance,食完唔会觉得好油腻!加埋满满嘅伴碟沙律菜同薯角,非常丰富,唔错!🧡墨西哥辣豆酱班戟($118)嚟到Pancake店又点会唔叫Pancake呢!不过我哋就特别选择咗呢款咸嘅Pancake!惹味咸香嘅pancake配搭真系第一次,又真系work㗎wor!有肉有菜,有咸有甜,配搭够特别,值得一试!

🧡BLT三文治($88)

🧡墨西哥辣豆酱班戟($118)