2022-08-03 241 浏览
葵芳人气良心pancake 呢排长期好多人排队 今日又去试试 纪录一下 个人真系劲钟意呢间.⭐️Pink team $50 (2件)呢个其实系士多啤梨奶盖pancake表面冻干 韩国士多啤梨 仲有云呢拿雪糕👍🏻佢个雪糕劲浓香 云呢拿味 冻冰冰👍🏻夹住一个暖笠笠嘅pancake劲好食👍🏻Pancake做到动L动L嘅效果👍🏻Cream够滑 劲香 唔会过甜价钱仲要唔算贵 好抵食.是日小插曲 咁岩撞到个新人整漏咗落𠮶士多啤梨酱 同脆脆 雪糕都只系得小小店长见到 要再亲自 整一次俾新人睇 搞左几分钟搞到雪糕比pancake整溶左大半 影得唔太靓我问咗一问 可唔可以帮我雪糕整番高啲店长旁边整返一个正常size俾我 开心.(如果店长整番会靓好多 整体呢间我劲钟意 大家如果再去 应该会靓过我依家呢份 推介).#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_葵芳#hkfunfoodrecord黄店. (葵芳)地址:葵芳葵富路7号葵涌广场2楼2010号舖.⭐️评分:味道:4.5/5环境:-/5服务:-/5抵食:3.5/5..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #h
⭐️Pink team $50 (2件)
呢个其实系士多啤梨奶盖pancake
味道:4.5/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:3.5/5

#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #葵芳美食 #葵广美食 #Pancake #班戟