2023-02-12
今日系红磡火车站附近揾野食,上次食过【Pastaholic】觉得好好味又坐得舒服,今次发现又有一系列新野,几款以日本帆立贝为主既菜式 😍😍 吸引我立即入去食🍲 法式芝士洋葱汤法式面包吸晒洋葱汤味,再加上芝士味,真系特别推介好好饮 (本来朋友叫一碗自己饮,之后我试一啖太正,立即要多一碗唔使争 😂)🥗 主厨精选沙律沙律菜够新鲜好多料,烤鸡肉质唔会嚡口,大大碟抵食又开胃🍛 日本产帆立贝香浓忌廉意大利饭帆立贝大大粒煎得刚刚好,外层煎得香口咬入去好嫩滑,保留住带子鲜味,忌廉汁好Creamy配上一粒粒鱼子,每一粒饭都超香浓忌廉味🍝 日本产凡立贝配蒜蓉番茄鲜制宽面一样有大大粒煎得香既帆立贝,蒜蓉同番茄味好浓郁,酸酸甜甜好开胃,真系会越食越多,如果钟意食辣可以加少少TABSSCO 味道竟然好夹,超正🫖 玫瑰蜂蜜果茶 (热)玫瑰果茶有好清香玫瑰味,有士多啤梨粒配少少蜂蜜,淡淡的甜同茶香好清新,仲有美容同延缓老化功效,好啱女仔饮 😌店员好主动又有礼貌,有为我地推介新菜式,食完一碟又好快手幚我地收野,服务态度好,食物好味又抵食 一定会再去 ❤️
🍲 法式芝士洋葱汤
🥗 主厨精选沙律
沙律菜够新鲜好多料,烤鸡肉质唔会嚡口,大大碟抵食又开胃
🍛 日本产帆立贝香浓忌廉意大利饭
🍝 日本产凡立贝配蒜蓉番茄鲜制宽面
🫖 玫瑰蜂蜜果茶 (热)