2021-04-06
终于等到复活节长假,同一班姊妹约咗一齐去食brunch,Zuma 真系不二之选,环境同食物都一流,仲可以三小时任叫,大满足🥰 鱼生刺身拼盘非常新鲜,生蚝加咗佢地自制嘅调味酸酸甜甜好醒胃🤤 食完刺身拼盘,再追加鱼生饭😋天妇罗炸得烚到好处食落唔会太热气,食完再encore嗌多碟!😋呢碟烧银雪鱼,唔好睇佢个样好似唔太吸引,食落去系好好味! 烧到皮边有啲脆,一咬落口啲鱼油涌晒出嚟,啲鱼肉仲好滑㖭!相比之下呢个烧三文鱼唔算太特别,但系味道都唔错烧鸡睇落去好似好干,但系咬落去系有惊喜!啲肉汁锁住咗喺肉入面,令到啲肉食落一啲都唔"鞋"最惊喜系呢个Easter dessert platter😍 平时唔太钟意食甜品嘅我见到佢都发晒光,左边件朱古力流心蛋糕好好味😍 唔会太甜,味道啱啱好。复活节食咗呢个free-flow brunch真系好满足,环境舒服又可以任食任饮,perfect!😍价钱参考$738 per person for food $250 per person for free-flow Ruinart champagne
食完刺身拼盘,再追加鱼生饭😋
相比之下呢个烧三文鱼唔算太特别,但系味道都唔错
价钱参考
$738 per person for food