2016-02-28
早排终于有机会试起登龙街已经开一牌既the point!thepoint最出名就系食pizza但其实都有其他野食~炸蕃薯条配忌廉芝士酱 $58 份量好多 适合多人分享用上真蕃薯整 食落好重蕃薯味加上忌廉芝士酱 好正呀🙈️红酒烩和牛勒肉配蚬壳粉 $138 The point pasta类都唔差依个蚬壳粉我都几满意!蚬壳粉冇overcook 而且吸哂红酒同牛味另外牛肉一啲都唔韧 好味道不过$138碟抵唔抵食就见仁见智啦~pizza其实真系几好食!Margherita (11') $138 pizza既料有水牛芝士 车厘茄 罗勒 蓄茄酱芝士一啲都唔孤寒 块块都拉到丝而且pizza底做得唔错 唔会太油腻比起食pizzahut真系开心好多!各位中意食pizza既朋友可以去试下~Chestnut Midori Mont Blanc $38 剩系卖相已经赢哂外面是栗子慕斯入面有栗子忌廉同冧酒忌廉不过栗子味唔算非常重但味道都唔错而且望到都好赏心悦目
thepoint最出名就系食pizza
但其实都有其他野食~ 炸蕃薯条配忌廉芝士酱 $58 [7.8/10]
份量好多 适合多人分享
用上真蕃薯整 食落好重蕃薯味
加上忌廉芝士酱 好正呀🙈️ 红酒烩和牛勒肉配蚬壳粉 $138 [8.2/10]
The point pasta类都唔差
依个蚬壳粉我都几满意!
蚬壳粉冇overcook 而且吸哂红酒同牛味
另外牛肉一啲都唔韧 好味道
不过$138碟抵唔抵食就见仁见智啦~ pizza其实真系几好食!
Margherita (11') $138 [8.5/10]
pizza既料有水牛芝士 车厘茄 罗勒 蓄茄酱
芝士一啲都唔孤寒 块块都拉到丝
而且pizza底做得唔错 唔会太油腻
比起食pizzahut真系开心好多!
各位中意食pizza既朋友可以去试下~ Chestnut Midori Mont Blanc $38 [7.3/10]
剩系卖相已经赢哂
外面是栗子慕斯