2024-07-24 825 浏览
有炸鸡界Prada 之称嘅韩国过江龙😳 🍗系香港都开业咗一阵子,我估系佢个名Puradak同Prada似?定还是定价贵所以叫Prada?去试试叫Prada嘅原因! 半半炸鸡(有骨/无骨) $238 老实讲$238 半半口味仲要唔系指定,可以10只味任选2只,价钱同平时食开差唔多,并唔系Prada级价钱~ 所有口味都好吸引,我就拣咗招牌之一Corn-so amazing及少见紫菜脆脆炸鸡,我呢啲钟意食鸡搥/脾位,当然叫咗有骨。Corn-so amazing以大量芝士粉配粟米,超香!芝士粉一定要够多,配上脆炸口感先好食,鸡件较预期中干身,略为老咗少少🤏🏻,至于紫菜脆脆炸鸡,有炸紫菜伴碟,紫菜粉歌多啲会更香。 黑芝芝波(爆粟口味) $68 黑芝芝波睇图好吸引🤩仲有原味同爆粟口味可选,我又拣咗粟米🌽爆粟味,同Corn-so amazing一样用大量芝士粉,我以为入面系麻糬波波咁黑芝麻馅,原来系拉芝加有层紫色粉团,有啲似炸芝士波咁。 炒年糕(秘制黑酱) $78 炒年糕唔食传统口味就拣咗少见啲嘅秘制黑酱味,年糕有炸过,外层微硬,秘制黑酱味道系稠身啲酱油味,都几惹味。

半半炸鸡(有骨/无骨) $238

黑芝芝波(爆粟口味) $68