2011-11-09
男朋友生日, 当然要揾间一生人必定要去一次的餐厅试下啦知有呢间餐厅好耐, 但一直无试. 呢间野真系好出名, 连我外籍老板第一个月黎到香港返工, 已经叫我帮佢book位同客食饭 . 佢话系美国好出名wor可能因为我哋食头围 6:30PM既关系, 一入到去被安排到去坐booth seat, 我同BF叫左citibank card 的 dinner set, 个set 既rib 系california cut **PS 我side order左个cream spinach, 其实知自己食唔晒, 但自从系Ruth's Chris食过一试难忘后, 系其他美式餐厅都找不到咁好食的. 本人觉得lawrys既cream spinach跟Ruth's 的一样咁好味. 可以叫一份同朋友share就无咁漏