2020-04-08
📍Sai Ying Pun📍..Weekend 下午去左西营盘一间cafe探旧朋友,🤗👌🏻西营盘系一个好多有特式餐厅同cafe ge地方 而且附近又有坤记煲仔饭食🥰🥰🤩🤩❤️不过今日系去左另一间试新野。 我唔中意重覆食同一间餐厅就算好好食都系, 因为唔试唔知原来咁多新野🤭🤭🤗😮...📍美国炸猪腩💰Within HKD 150.00📌味道:8.5/10 分第一次食炸猪腩, 因为猪感觉上好似唔够牛咁有肉味, 但呢两旧肉好有惊喜, 佢肉质好嫩有猪油肉汁流哂出黎😭😭😭❤️ 佢个脆皮连埋旧好嫩既猪腩撞出黎个味好好好好食, 格离灯色个个系番薯溶, 成个组合夹埋好好食, 加多杯肥到流眼泪既mocha真系呢🧠❤️..........两个星期食一次好了😂😂😭😭佢摆碟好靓, 影出黎既相都好靓:D...📍环境:8/10分(楼底几高@@👌🏻)📍Outdoor area is available** (for smokers)📌可带狗仔黎餐厅🐶 (outdoor area)📌要加1
📍美国炸猪腩
💰Within HKD 150.00
📌味道:8.5/10 分
📍环境:8/10分(楼底几高@@👌🏻)
📌可带狗仔黎餐厅🐶 (outdoor area)
📌要加1