2011-11-23 12 浏览
妈咪生日,陪母亲大人high tea行街庆生,用左之前买定既groupon,见到写明要book位,上openrice睇定晒+打定电话订枱做晒功课,点知闲日原来无人,包左场咁款坐低就有店员问我地饮乜,落左drink之后就好快有野饮到,我地都系挂住影相...个tea set系一碟上,总共四款,各两件,我地先食咸点,toast系普通d,叫做不过不失;burger好好味,块肉好juice,应该系即叫即整,因为burger有好多层,进食时有d困难。到松饼,是软身的,感觉怪怪的,唔多啱我口味!到最后o个个合桃chocolate cake,甜到入唔到口!Overall,除左咸点系可接受,基本上呢度都系食环境同Service,我其实唔应该抱太大期望。要我以正价黎食呢个afternoon tea set真系无可能!

2011-11-10
用餐优惠