2022-08-17
【Bayfare Social】Rosewood 入面价钱比较亲民既餐厅🥸🥸Steak Frites 💰HKD260牛扒既牛味都浓, 但so far就正正常常 无话好特别~~Pluma Iberica 💰HKD360味道都系正常 但胜在得好淋身 口感唔错Paella Seafood佢有2个size可以选择 Small 💰HKD300Large 💰HKD450我地上次去就比较多人, 所以就叫咗个大size share🤓个盘好大但个深度好浅, 所以个份量其实唔多食落都几好食, 西班牙饭既味道浓郁但以佢份量黎讲就有啲贵Churros 💰HKD85我觉得系成餐觉得最好食既野😂 亦见唔小枱都有叫佢Churros系即叫即炸, 食落外皮脆卜卜, 咬落有小小烟韧感, 再点埋我最钟意既朱古力酱真系好好食!!甜品必叫item😗😗Cocktail 💰ard HKD100味道都偏烈 但个人觉得还好 而且啲杯个卖相令到佢地更加平平无奇😂😂Ice cream 💰HKD60 1 scoopGelato雪糕🍦 拎黎点churros几好食 以Rosewood既餐厅黎讲, 佢个价钱算系较亲民 但so far佢地食物既味道
Rosewood 入面价钱比较亲民既餐厅🥸🥸
Steak Frites 💰HKD260
牛扒既牛味都浓, 但so far就正正常常 无话好特别~~
Pluma Iberica 💰HKD360
味道都系正常 但胜在得好淋身 口感唔错
Paella Seafood
佢有2个size可以选择
Small 💰HKD300
Large 💰HKD450
个盘好大但个深度好浅, 所以个份量其实唔多
食落都几好食, 西班牙饭既味道浓郁但以佢份量黎讲就有啲贵
Churros 💰HKD85
我觉得系成餐觉得最好食既野😂 亦见唔小枱都有叫佢
Cocktail 💰ard HKD100
Ice cream 💰HKD60 1 scoop
Gelato雪糕🍦 拎黎点churros几好食
以Rosewood既餐厅黎讲, 佢个价钱算系较亲民 但so far佢地食物既味道同摆盘都真系一般
唔会话有想encore既意欲🥸