2024-05-20
环境优美有气氛,俾人一种好高级嘅感觉,食物高质尤其主菜同埋甜品🪄 好适合同朋友喺度食晚餐,觉得性价比已经唔错,但系觉得如果食午餐会更加抵食🤔服务仲要好好,服务员会不断帮你换碟, 我哋原本冇预约,只有bar枱坐,但等啲人慢慢走咗,店员都安排我哋可以坐喺大枱倾偈同埋食主菜更加舒服🥹————————————————感想:❆ Tuna tartare $220吞拿鱼生切粒, 食材好新鲜净系需要少少调味就好好食,作为Starter好开胃🩵❆ Clams $120蚬肉鲜甜,每一只都好饱满, 唔会细细只咁唔抵食🧏🏻♀️hmm但都冇话觉得特别惊艳我味蕾❆ Seafood paella $350海鲜有蚬,虾,鱿鱼,每粒饭都充满海鲜嘅味道,海鲜嘅份量都一啲都唔朴素,个饭捞埋佢个沙律酱一齐食,完美!!!😍❆ Churros $110新鲜整起热辣辣,去,系会咬落去chockkk一声,就算每一条true上面痴满砂糖, 点埋朱古力酱都唔会太甜————————————————除咗室内仲有室外嘅坐位选择, 可以根据自己喜好选择,算系Rosewood比较抵食嘅餐厅🍴好适合庆祝唔同场合,系会去完再想去试佢Menu其他嘢食
————————————————
感想:
❆ Tuna tartare $220
❆ Clams $120
❆ Seafood paella $350
❆ Churros $110
————————————————
除咗室内仲有室外嘅坐位选择, 可以根据自己喜好选择,算系Rosewood比较抵食嘅餐厅🍴好适合庆祝唔同场合,系会去完再想去试佢Menu其他嘢食!🎞️
整体:
✦ 价格: 4.3/5