2023-04-18 1267 浏览
Bayfare Social 可以话系Rosewood Hotel 最亲民嘅餐厅🍽️餐厅设计以欧陆市集为主题 提供多款西班牙Tapas 菜式🇪🇸呢日我拣咗呢间餐厅同朋友食生日饭!🎂.🌟TORTILLA DE PATATAS{Spanish Potato Omelette with Ibérico Ham } 西班牙奄列最大嘅特色就系加入左薯仔🥔食落反而薯仔味比起蛋味更突出连埋火腿一齐食非常夹🥓.🌟PULPO A LA GALLEGA{Octopus, Paprika, Olive Oil} 好推荐呢个八爪鱼🐙八爪鱼煮得啱啱好 腍得黎保持到肉质弹牙加埋红椒粉简直系神来之笔😋.🌟PLUMA IBERICA{Rare End Ibérico Pork Loin, Baby Potatoes, Red Mojo Sauce}食完两个Tapas 再点左个主菜呢个选用左伊比利黑毛猪🐖 而且已经切好左一片片 好Juicy而且个酱汁味道亦都好特别 可能系西班牙菜独有酱汁.🌟CHURROS最尾要食埋呢度最出名嘅甜品Churros炸得非常香脆 加埋

呢日我拣咗呢间餐厅同朋友食生日饭!🎂

🌟TORTILLA DE PATATAS
}
TORTILLA DE PATATAS

西班牙奄列最大嘅特色就系加入左薯仔🥔
食落反而薯仔味比起蛋味更突出
连埋火腿一齐食非常夹🥓
🌟PULPO A LA GALLEGA
{Octopus, Paprika, Olive Oil}
PULPO A LA GALLEGA

好推荐呢个八爪鱼🐙