2016-03-18 964 浏览
甘就上OPENRICE 揾间CAFE 舒舒服服上网啦, 见依间野有不少好评. 入到去吓左一跳, 茶记黎既! 明明个名系"CAFE", 甘都入左去, 咪试下LOR. 我尽管试下问阿姐(CAFE 通常都系后生WAITRESS, 依个阿姐叫法, 你明我讲咩啦) 有无WIFI, 当然无啦, 我事后都好佩服我勇气, 甘都问都出. 即系去麦记问有无牛仔河甘解.OK, 叫左个招牌瑞士汁鸡翼捞丁, 卖相已经跟个餐牌离天万丈远, 喂, 唔好甘过份WOR, 我依一刻重抱住可能好好味呢依一丝希望. 食左一啖后便有后悔声音, 能伤我最深的人, 系你"捞丁". 个面已经唔系出前一丁, 成个面无味, 滚水煮过就算, 面质偏硬. 瑞士汁鸡翼, 你唔玩啦, 人地系甜甜地, 你系咸既? 系咪当我未食过瑞士汁先? 最多叫豉油汁鸡翼, 鸡翼又唔够热. 对唔住, 唔可以话唔好食, 系好撚难食. 我想问下OPENRICE d 好评点得黎? 果D人条舌头用咩做?10分, 最少我之后都无肚痛.
10分, 最少我之后都无肚痛.
2016-03-15