2023-12-07
omakase对大家黎讲一定唔陌生 但sake版嘅omakase大家又试过未?Sake迷绝对会兴奋Sake moakase有3个价位 ($200 l $400 l $每个价位内可以选择自己想试嘅款式数量再按自己喜好系menu上圈上自己偏好嘅sake味道最后交比职员为你推荐各款sakeHappy hour 优惠时段sakebar chuchu亦有唔同超抵优惠!前菜嘅招财猫猫中饼超可爱!!唐扬大根饼感觉好似炸萝卜糕咁大根清甜无渣炸浆唔会太厚同油腻质感外脆内软绵忌廉芝士明太子厚油扬厚油扬经烤香后变得酥脆油扬上加入忌廉芝士及明太子入口creamy又带点辛香感作为送酒小食perfect ! ! 自家制免治鸡肉棒鸡肉棒好厚! 底下配上生蛋黄及酱油鸡肉棒软绵juicy 内里又带粒粒脆软骨沾上蛋黄后质感更香滑浓郁5款串烧盛合 (happy hour)紫苏叶鸡胸肉 l 梅酱紫苏鸡柳 l 盐烧鸡腿 l 汁烧鸡脾 l 鸡翼店内主打嘅串烧都系以炭烧制作入口带少少炭香 更惹味香口每份串烧嘅火喉都控制好好保留鸡肉原有嘅嫩滑感之外亦充满肉汁鸡心喉即系鸡嘅大动脉质感好爽弹 又唔会有内脏味鸡胸软骨脆卜卜好香脆同样作为送
但sake版嘅omakase大家又试过未?
Sake迷绝对会兴奋
每个价位内可以选择自己想试嘅款式数量
再按自己喜好系menu上圈上自己偏好嘅sake味道
最后交比职员为你推荐各款sake
前菜嘅招财猫猫中饼超可爱!!
唐扬大根饼
忌廉芝士明太子厚油扬
厚油扬经烤香后变得酥脆
油扬上加入忌廉芝士及明太子
入口creamy又带点辛香感
作为送酒小食perfect ! !
自家制免治鸡肉棒
鸡肉棒好厚! 底下配上生蛋黄及酱油
鸡肉棒软绵juicy 内里又带粒粒脆软骨
沾上蛋黄后质感更香滑浓郁
5款串烧盛合 (happy hour)
店内主打嘅串烧都系以炭烧制作
饮左咁多sake食返少少暖嘅野就最好不过
饭团慢慢融入茶渍饭内
味道咸香暖胃
烧高菜白鱼饭团
饭团外层烧得好香脆!
带阵阵饭焦香
外脆内软得黎米粒粉粒分明