2020-01-24 46 浏览
翻咗工之后,原来真系会想去饮下野,relax下架,所以就趁住系尖沙咀食完饭,就去饮下野。落到去见到有大电视睇波,而且仲有好多部大电视,如果钟意睇波既人去依间bar睇就岩晒呀。除咗大电视之外,佢仲有3部飞镖机可以玩,嚟得bar既,除咗饮野,都会想玩下,所以我都比佢啲飞镖机吸引咗。之后仲见到有一间房有人唱k,我估佢可以比人book房系入面唱k,成大班人有间房系方便啲玩,而且仲有啲私隐度添。我同男朋友2个人就想坐系度,静静地咁倾下计,依度个环境都几好,佢有播background music,但系又吾会太大声,所以都几岩我地倾计。我地叫咗2杯cocktail,一杯系La Negie,依个几得意,系放系个灯座上面,个杯仲有羽毛,好岩我影相。味道就好似奶茶咁,但系有酒味。另一杯叫Lost in forest,比佢个名吸引咗,但个感觉真系几清新,同埋杯野系绿色都几治愈。最后我地都抵挡吾住,叫咗杯Whisky,Macallan Sherry Oak,饮完落口之后,仲有whisky既酒味系个口度。