2017-08-04 294 浏览
又来到星期六的下午茶时间。荃湾太多野食,多到每次都唔知食咩好。今次一行入荃新天地,见到呢间餐厅的广告,即刻上去睇下。2点几都冇tea menu 得lunch,都好啦。我叫了菠菜烟肉班尼迪蛋,一个set 连汤或沙律及饮品!今日的指定餐饮系荔枝果茶!我要了汤,是西兰花薯仔汤!正呀😋😋 好耐冇饮呢个汤!好creamy,好浓薯仔味。班尼迪蛋就一般啦!始终仲未喺香港食到一间整得好食!好挂住加拿大间ABC Country😩 佢d菠菜份量好多,烟肉唔算肥,连个包食感觉不错👍另外仲叫了个brownie~ 好食,浓浓朱古力,又唔会死实!好味荔枝果茶,虽然d荔枝系罐头荔枝,但个茶做得好清新,饮得出荔枝味,又唔甜,好过成日饮柠檬茶😁
又来到星期六的下午茶时间。
2点几都冇tea menu 得lunch,都好啦。