2018-06-07
今日好肚饿,经过间餐厅见到环境唔错,一睇餐牌,哇平均一百蚊松d就有个semi buffet嘅set lunch,仲要唔洗加一,好抵食,所以即刻入咗去试下。餐牌上面好多食物都啱我口味,我地叫咗樱花虾肉酱天使面同牛排。Set lunch仲包埋热哄哄既餐包天使面好高质,多肉酱之余,酱汁亦有好重嘅虾味,个面质都唔错,软硬度适当,简直系口感丰富!个牛排嘅份量大得惊人, 牛扒嘅汁煮得好好味,而且上面加咗啲黑椒,辣辣地,令到成个牛扒嘅味道出晒嚟,好香口。牛扒隔离仲有薯仔。蕃薯仔意外地好食,因为佢加咗啲好creamy嘅汁,同薯仔嘅味道都好match。 至于个buffet方面,佢有好多唔同类型嘅食物选择,有虾同沙律,汤, 仲有好多生果俾我地拣,包括西瓜,哈密瓜, 同埋火龙果,好健康! 仲有我哋叫咗两杯饮品都好特别一杯系芒果沙冰,有好香浓嘅芒果味。第二杯系tiramisu smoothie,第一次试就上咗瘾,好特别!
餐牌上面好多食物都啱我口味,我地叫咗樱花虾肉酱天使面同牛排。 Set lunch仲包埋热哄哄既餐包