2013-11-15 325 浏览
芝士火锅个名同价钱真系好吸引,再加上呢间既忌廉意粉特别好食,对个菜式好有期望呢!不过,佢所谓既黑松露芝士,味道不过系咸味忌廉汤。只系火锅食材方面质素的确优秀:1. 南瓜- 佢系炸个先上碟,唔系好似大家家同老美咁放几块生既比你..同个成世都唔热既火锅要你自己整熟佢..系呢点已值得加分)2. 鱿鱼仔 - 哗! 不得了! 系咁多样中最好食既野.. 唔系净系我既COMMENT.. 鲜弹鱿鱼仔加芝士,谂返起都觉得佢好邪恶.. 直头起用味道诱惑我对胆固醇的抵抗力啦 (所以我咪输左LOR)! 3. 肉丸 - 佢本身系熟同有阵咸香味,起码出面唔常见先。我就嫌佢咸左d,同台食既就话佢系第二好食既。4. 法包 - 佢要做耐D芝士SPA (浸澡系芝士度耐) D先好味GA..5. 生菜及其他 - 啦.. 我都唔想使你时间啦.. 一句讲晒,唔系咁深刻,自己试啦!比张相你参考下啦:就当系一分钱一分货啦.. 份量ARM女仔食正餐.. 男仔就未必够饱(讲未必因为有男仔仲细食个女仔GA MA).. SHABU SHABU 呢D要用时间浸既野,都系ARM同女仔朋友来食住倾既..服务嘛.. 不过不失.. 餐厅座位都舒服GA

比张相你参考下啦:
芝士火锅

服务嘛.. 不过不失.. 餐厅座位都舒服GA.. 比起同层既POKKA, 呢度又唔侯等咁耐、好食又唔太贵,系更好既选择。

话说回来,呢个火锅虽然系GIMMICK,但仍值得一试!
芝士火锅