2020-02-06 126 浏览
今日想饮少少酒,又想食好西,就揾左呢间饮野同食野都系质素保证既SHINE啦!叫左杯BAILEY'S CHOCOLATE MILK走冰,朱古力味好浓郁,同时不失BAILEY'S味,足料。跟住叫左一客黑松露薯条,薯条酱有几个选择,我呢客佢撒了黑松露粉再加黑松露酱,系味觉既双程享受。薯条即叫即炸,又冇多余既油脂,咬左一啖,里面粉粉地,系真既薯条!!!唔系CHEAP野!好味道,仲要用似报纸既纸做底,好有FEEL。主角就系美国T-BONE,大大份,冇多余既FAT,成一块结实既肉,底下仲有新鲜既CHERRY TOMATOES,好好味!最后叫左个心太软伴ROCKY ROAD MASHMALLOW,心太软细细份岩一人食,里面劲多LAVA,伴浓郁CHOCOLATE ICE CREAM真系好好味!好SWEET!
2020-02-05