2012-11-11 2177 浏览
已经系早前去食, 当时但马仲未开分店, 仲有做团购.食既时间我已经觉得依间restaurant 可以做大D, 始终山林道依个舖位细咗少少, 又唔太多人识, 晒咗.当晚叫咗个鲍鱼&虎虾 set 同 带子皇& 鹅肝set.同其他鉄板烧店一样有sashimi & salad 做 starter. 鲍鱼好fresh, size 都唔细. 师傅一边煮,一边就住位比我影相, 但都无影响佢既技术.虎虾同带子皇都好好食, 虎虾够弹, 特别系虾膏既SAUCE, 可以带返出虾既味!!Foie Gras 我当然like 啦, 不过真系唔可以成日食, 太高胆固醇喇 >.<. 不过耐不耐食下都真系享受呢 ~ 鹅肝SIZE 都唔细啊, 师傅又比心机烧, 金黄色好靓, 又好香 !! 牛肉厚烧同薄烧都一样好食, 不过我个人prefer 厚烧..hehe师傅真系好NICE, 我地不停烦住佢佢都仲好好笑容. 之后整个依个生日公仔比我地食完已经好夜, 不过依度D STAFF 都无赶我地走, 又帮我地影相.
已经系早前去食, 当时但马仲未开分店, 仲有做团购.

当晚叫咗个鲍鱼&虎虾 set 同 带子皇& 鹅肝set.

• 黄金老虎大虾