2024-02-04 6 浏览
除左做马来西亚菜式之外,系尖沙咀仲做埋酒吧系有LIVE BAND既酒吧呀🎸🎵🎼🍸MOCKTAIL🌟SUNSET🌟Peach puree, Orange juice, Cranberry, Syrup, Lemon juice, Soda🌟BENTONG GINGER FIZZ🌟Bentong ginger juice, Honey syrup, Lemon juice, Sparkling water2杯MOCKTAIL都好岩我同我老公既口味💥真系要赞下个BARTENDER,一D都唔马虎,质素好过好多出面既酒吧❗🌟Golden Steamed Buns with Kaya🌟咖央馒头,几钟意呢个配搭,馒头够香口,咖央酱甜甜地,几夹👍🌟Sichuan Chicken Wings🌟系单骨鸡翼,方便食之余,鸡皮都煎得好脆口~🌟Malaysian Dang Dui Roasted Chicken🌟烧鸡配薯条,烧汁好香,鸡肉都入哂味😆➡️BAR枱上有一枝劲大既Scotch Whisky,唔系道具黎架,系会倒出黎SERVE客人架🍾
除左做马来西亚菜式之外,系尖沙咀仲做埋酒吧
系有LIVE BAND既酒吧呀🎸🎵🎼

🍸MOCKTAIL
🌟SUNSET🌟

🌟BENTONG GINGER FIZZ🌟
2杯MOCKTAIL都好岩我同我老公既口味

咖央馒头,几钟意呢个配搭,馒头够香口,咖央酱甜甜地,几夹👍

🌟Sichuan Chicken Wings🌟
系单骨鸡翼,方便食之余,鸡皮都煎得好脆口~

烧鸡配薯条,烧汁好香,鸡肉都入哂味😆