2021-12-12
星期日系中环同老公食返餐浪漫既晚餐。首先送上Welcoming drink气泡酒同餐包。Cold Cuts & Cheese Board食得出食材好高级,三种火腿都好出色,芝士味道浓郁,好适合配面包食。Culatello Di Zibello 被誉为系the King of Parma Ham,果然味道更香,肉味更出,亦一啲都唔死咸,正。Devil Pizza系我钟意有面包口感既批边,好软熟,辣肉肠好惹味,味道会有攻喉咙既辣度,好刺激。NZ Tenderloin同热住既铁板一齐上,所以叫左medium rare,靓牛当然有牛味,充满肉汁,肉质软腍,仲有四种酱汁提供。Oven Baked Parmigiano Reggiano Baby Spinach 菠菜同芝士一齐焗,充满咸香感。Black Truffle Roasted Potatoes黑松露系一片片既,闻落好香,同薯仔好夹。Whiskey Cream Tiramisu口感好绵滑,甜度适中,好好食。Whisky Cream Cheesecake味道好特别,同一般芝士蛋糕唔同,反而有啲似前菜既芝士。当然要叹番杯红酒啦。
首先送上Welcoming drink气泡酒同餐包。 Cold Cuts & Cheese Board
菠菜同芝士一齐焗,充满咸香感。
黑松露系一片片既,闻落好香,同薯仔好夹。
口感好绵滑,甜度适中,好好食。
味道好特别,同一般芝士蛋糕唔同,反而有啲似前菜既芝士。 当然要叹番杯红酒啦。