2018-10-22 2629 浏览
中午一条冷唔知食咩好既时候,又唔想食「饭」时就好容易就会谂到去食八方,至少我系🤣其实间间八方menu都一样了,所以都唔驶多讲。今日拣左食面线餐,我觉得呢个餐几啱女仔食,有5只饺类既去拣,再加个面线同饮品,一个人都食到,唔太多或太少。呢间八方同我屋企附近的又有少少不同,我去开既都系一入去就点餐,然后等叫号。无论堂食定外卖都一条队。呢间就得意D,堂食就先坐低写纸畀店员落单,食完先买单。可惜我叫左佢煎㶶D,但都唔系好㶶🤷🏼‍♀️不过饮品系有做到少甜既。个面线就用堂食既碗去装,好似比用外卖纸碗份量多D。👍🏼料都好足既,好多切粒既肉丸。大肠都有2-3旧。座位来说呢间就有D窄,为左放多D位佢摆到有D饭堂feel。不过食个快餐冇咩所谓啦。一到一点,果然好多学生哥黎,一下子就坐满。好彩我早左几个字来到😛
招牌锅贴
百香果珍珠绿茶