2018-04-22 283 浏览
美国390日谷饲Prime级平铁牛扒系佢地既signature牛扒🍴, Flat iron系成只牛第2嫩滑既部位, 所以相对其他部位较矜贵, 店员就建议3成熟~Flat iron既肉质好鲜嫩, 牛肉味浓, 食落冇筋, 牛扒仍锁住肉汁, 唔干身。不过牛扒既份量比我想像中细好多, 唔叫沙律、是日餐汤 (南瓜忌廉汤) 同饮品应该唔会够饱, 但呢个都系一个好好既机会俾自己之后再食多餐 - 甜品~呢度既薯条🍟系无限量提供, 任食嫁!! 不时会有staff拎住个薯条兜走黎走去帮你添薯条~ 呢个Ultimate burger🍔用上brioche bun, 面包好厚身同松软, 上面仲搽咗层牛油, 所以食落带点牛油香。混入左flat iron既beef patty食落比平时食开既肉饼更软熟。Beef patty好厚好大件, 肉质肥美同juicy, 汉堡扒肉味浓, 有油脂香, 好有口感。汉堡包入面仲有红酒洋葱、炸蒜片、 番茄🍅、生菜。

美国390日谷饲Prime级平铁牛扒

美国390日谷饲Prime级平铁牛扒

终极汉堡 Ultimate burger

汉堡包入面仲有红酒洋葱、炸蒜片、 番茄🍅、生菜。
2018-04-20