招聘中
最高可达 $19,400
月薪
最高可达 $18,400
月薪
更多好工 (12)
2008-12-31 34 浏览
新装修。好抱歉,手机都唔之得学,更加唔驶讲相机。曾与老妈食过红洒烩牛尾饭。Dec29(Sun)唔想煮饭,「复桌」。心中有数唔要面包,要白汤。于是同侍应讲『我唔要面包,你同我攞白汤比我,得唔得呀?』今时今日嘅服务『每个餐可以拣两个包一个汤,要自己「毕」。』叫埋单又唔记得。睇著佢行呢行去都无埋过去收银处。我将钱放响枱上,两手叉腰,坐好直,佢先见到我再埋收银处。居然够胆死收我10% service charge。($70+10%=$77) 我第一次可以$1tips都唔比都唔觉唔好意思!请吓兜饭。牛尾够腍,汁好味,但比太少,配菜又冻淡。饭似隔夜,唔够热,只有开 party 用嘅纸杯咁少。比起同类餐厅嘅 UCC,Panash 实在拍马都追唔上。Salad当然要自已「毕」,但唔会死都唔同我攞汤。人哋会用心用脑。我唔好 salad,亦唔想腾出腾入,server 提议我照跟餐 (+$20 有salad+soup+coffee),唔食 salad 都抵过 $38 单叫 coffee。好简单嘅推理,但我好冧!
新装修。好抱歉,手机都唔之得学,更加唔驶讲相机。