2022-07-14
又一间屋企附近新开餐厅,发觉呢排既新餐厅多到试唔切!😲😲 而且望落 menu 同环境,好多都吸引 …..Anyway 难得Weekend得闲,带埋妈咪一齐黎试下新餐厅食个LUNCH先 ,做返一日孝子👩👦! 我拣左个椒麻猪颈肉扁意粉🐤,妈咪就叫个招牌肉饼煎蛋饭 🥗,本身又话要食多D啲菜🤣依家就话菜就返屋企先食啦,不过呢个椒麻猪颈肉扁意粉,好吸引,就试下啦! 只猪颈肉整得劲香,皮直头有啲脆,又超爽口,完全唔干,微微麻香,意粉够浓够味弹牙。 (8/10) 招牌肉饼煎蛋饭🥗呢个肉饼煎蛋饭,肉质好嫩,愈感觉普通既野愈注意口感同味道配搭 , 肉饼表面再煎香!(8/10) 😋😋本身以为份量会好少, 其实相当足够饱 HAHA仲叫左一个西柚茉莉茶,两个人一齐饮,清爽解渴!呢到D晚餐都有好多好想食😋😋 下次有机会再黎 , 反正够近 。
招牌肉饼煎蛋饭🥗
本身以为份量会好少, 其实相当足够饱 HAHA