2021-07-13
每年都要同心爱的人庆祝节日👩❤️👨,每次都系食餐饭收花~系咪开始觉得好闷呢? 有冇谂过可以特别d咁过 na? 🥂甜蜜蜜餐 😙头盘已经相当出色,🦞原只龙虾海鲜拼盘, 龙虾超级新鲜弹牙, 同出面嘅龙虾比较,佢哋嘅肉质更加丰富, 食到唔停得口!汤🍵龙虾汤/南瓜一向都钟意饮龙虾汤嘅我~今次觉得佢哋嘅南瓜汤都唔错~甜甜地入面仲有蟹肉丝 好有口感~🍽️主食肉眼扒,🥩 主菜方面我特别喜欢佢哋嘅肉眼扒 牛肉味香浓唔会过熟 ,好香囗~黑毛猪🍖甜品🥞雪崩提拉米苏 (两位用) 特别想推介下terimisu佢哋嘅甜品真系好出色~系佢哋嘅招牌~本身都唔相信~但系第一弹放落口真系好有惊喜, 佢哋嘅饼底够厚,带有浓郁咖啡酒香的~质感软滑轻盈🥰呢一幅比卡超图画就系我用朱古力画出嚟㗎喇😁 由细到大我都好钟意画画 依个工作坊真系 好适合我🥂 过咗一个愉快嘅周末 ❤️你哋又钟唔钟意呢?
甜蜜蜜餐 😙
头盘已经相当出色,
汤🍵
龙虾汤/南瓜
主食
黑毛猪🍖
甜品🥞
雪崩提拉米苏 (两位用)