2020-12-01 39 浏览
burgerman 位于大角咀埃华街97号,沿路比较多工业铺,佢既门面更特显出不同。店舖较细,大约只可容纳十几人,枱底有个勾比人勾袋,善用空间。佢枱面有纸巾,手套,茄汁,芥辣比你用,唔洗下下问人,值得一赞。而落单要去cashier 到先比钱。佢星期一至五有lunch set, 比平时既价钱平少少但系就有沙律汽水送,加$5可转薯条。我叫左个至尊汉堡转薯条。个burger 好大,有2块汉堡牛肉,加只蛋,烟肉,芝士,生菜,蕃茄。由于太厚,一啖系咬唔晒。佢既汉堡牛肉煮得岩岩好,唔会有血水出,但同时keep 到肉汁,唔会干身。另外薯条份量都好多,而且炸得几脆。$100唔洗,有咁既质素,值得再来。