2024-06-24 883 浏览
🇭🇰TOKYOLIMA·Tokyo $680呢间秘鲁日本嘅fusion餐厅我之前见到好多人食😍😍佢个tasting menu超多嘢食 食到我哋最后超饱🤣·Tuna Watermelon l Ceviche Clasico l La Causa我自己觉得佢个西瓜吞拿鱼前菜最有惊喜🤩佢系用咗豉油同埋Wasabi嚟调味 食落好清爽 好特别 而且口感劲好 我自己劲钟意🍉🤤🤤另外𠮶个油甘鱼配左粟米同埋芫荽都几好食🌽最后仲有个天妇罗虾🍤😎·Prawn Acevichado l Yellow Yellow之后佢个卷物都相当唔错 佢入边系都系有个炸虾 配埋牛油果 算系一个西式啲嘅卷🥑另外𠮶油甘鱼刺身都几新鲜🐟·Salmon l Secreto l Arroz Con Mariscos之后主菜嘅三文鱼 我觉得超好食🤤佢个三文鱼系劲嫩 超级juicy 个皮都好脆🤩🤩另外因为我哋唔食牛 所以店员劲好 帮我哋转咗做猪颈肉 不过佢呢个猪颈肉就系厚切啲嘅 无平时泰国𠮶种烧猪颈咁香🐷🤔另外个餐仲有个海鲜饭 不过因为我哋实在太饱啦 所以真系食唔晒🤣🤣·Oye Papi最后个甜品我自己都几钟意 佢系有朱古力曲奇同朱古力
🇭🇰TOKYOLIMA
Tokyo $680
Tuna Watermelon
Ceviche Clasico
Prawn Acevichado
Yellow  Yellow
另外𠮶油甘鱼刺身都几新鲜🐟
Salmon
Secreto
Arroz Con Mariscos
Oye Papi
最后个甜品我自己都几钟意 佢系有朱古力曲奇同朱古力mousse 朱古力都几浓🍫配埋个椰子雪糕好满足🥥
#rbyeat
#rby西餐
#rby中环
📍中环摆花街18-20号嘉宝商业大厦地舖
Hiding  in  the  Mist
Tuna Watermelon
Ceviche Clasico
Prawn Acevichado
Yellow  Yellow
Salmon
Secreto