Tea
2019-09-27 512 浏览
黎将军澳行下 为食既朋友想揾啲野食 见有间donut未试过 就入左去睇入面环境好舒服 仲有chill既音乐 系一间适合打发时间既cafe 我地去果时唔多人 同朋友谂左好耐拣咩味 最后点左berry同green tea味试试佢 买完之后系自己去拎刀叉既 佢有自助站 配备埋纸巾 服务员态度都好好 问佢野都会答清楚讲下donut既味道 佢两个donut入面都有cream 啲cream系几高质 唔会好甜 但有淡淡既甜香味 个人觉得berry味几fresh,green tea比berry甜啲 佢表面果层绿色朱古力较甜 食berry味会中和返朋友就话觉得berry似药水味🤣不过我唔赞同整体黎讲 donut都系share黎食最好 可以试唔同既味 又唔洗怕食哂一个会太甜
黎将军澳行下 为食既朋友想揾啲野食
见有间donut未试过 就入左去睇