2024-11-21
🥞Tera(Yoho形点I)💕寺Pancake House✨✨我和女儿の宝藏^^甜品饭堂😋🥳💖每日限量供应💖疏乎厘班戟💖甜品控两母女~放学经过都会留意下近期出咗咩新口味🤭自从Tera开咗系Yoho之后,几乎试匀晒啲pancake,每次食都依然感觉好幸福好治愈☺️今次到食《伯爵茶疏乎厘班戟》🧸👍🏻女儿说比开心果味仲好食,连侧边搭配的伯爵茶味麻糬都好好味,加埋朱古力同杏仁脆脆,次次都要争食最后一啖😂😂🥑 All day Breakfast🥐🍳🥯🥓都系每次必点✅最钟意里面搭配的窝夫🧇好香脆一个唔够食呢🤭🍝黑松露杂菌忌廉扁意粉🍄🟫🍄都系阿女超钟意食😅每次食一半已经好饱~做妈咪就可以欣赏到距食到舔舔脷个样,即刻谂返起佢细个BB女个样👧🏻有时候觉得睇小朋友食嘢个样都好幸福💓💓🥩蒜香一口牛🧄份量对于我哋就非常友好喇~唔会惊太饱~蒜片焗到好香脆好食过牛肉😽😽🍹各种款式水果茶阿女都会点☑️虽然卖相比较普通,都系饮得出里面丰富层次果味同茶味💞☕️烤杏仁拿铁🤎我挚爱~热热嘅Latte搭配烤过的杏仁味♨️♨️好邪恶好喜欢呀🙈🙈 📍元朗元龙街9号形点一期L一楼1075号舖港铁元朗站H出口,步行约4分钟#tera寺 #
💖每日限量供应💖疏乎厘班戟💖
📍元朗元龙街9号形点一期L一楼1075号舖
港铁元朗站H出口,步行约4分钟
#tera寺 #pancake #香港探店 #香港美食 #围方 #打卡 #形点 #旺角美食 #佐敦 #法国蓝带厨师 #日式疏乎厘班戟 #香港 #kol #甜品 #香港好去处 #母女日常 #闺蜜 #宝妈 #学霸 #辣妈 #手机食先 #hkig #hkfoodie #hk