2023-12-13
今日拍拖去旺角睇戏, 经过the Forest 见到有间 HeSheEat, 即刻甜品瘾发作, 劲想佢地嘅食窝夫, 点知去到觉原来佢哋每一间餐厅都有限定甜品, 虽然冇窝夫食, 但系都可以试下其他😋鸡肉冬阴忌廉会扁意粉鸡肉走鸡皮零肥腻, 够晒健康✨ 好香嘅冬阴香料味👍👍 虽然带有忌廉但系一啲都唔怕饱滞, 亦唔会太辣, 食完冇乜负担🤗🤗烧春鸡黑松露烩意大利饭烧春鸡有半只, 份量都算多。正宗嘅意大利饭系有啲生米嘅状态, 不过个人偏好淋淋地, 呢款啱啱好👍👍Baby blue呢款系特饮,orea口味加云呢拿, 好重奶味👍 但系又唔算好漏✨✨特浓5.0牛乳巴菲宇治抹茶牛乳奶味特浓😋 配上绿茶粉减低饱肚感, 巴菲内有趣趣,红豆, 成件事好夹🤗朱古力山系刨冰刨冰好大碗, 两个人真系食唔晒, 有浓浓嘅朱古力酱加炼奶, 底层仲有朱古力雪糕加脆脆, 软绵绵又趣卜卜, 口感丰富😋😋😋二次帮衬HeSheEat, 仍然觉得食物质素平均, 而且甜品出色, 价格实惠, 好难唔会再有下次啰。 Ps. 不过我好记仇, 仍然系心心念念挂住个窝夫! 下次一定要去荃湾店食返够本🤭🤭
鸡肉冬阴忌廉会扁意粉
烧春鸡黑松露烩意大利饭