2018-08-16
小朋友放暑假,有时谂食嘢都几头痕😅😅,小朋友不外乎都系钟意香囗嘢⋯⋯包括我😆😆😆!行开中环开个“Openrice ”search burger ,见到呢间D包好吸引,就去试下先店舖企理,店员笑容亲切我地六点到达,但四点先食左下午茶,都谂住唔会食得晒,但居然有意外惊喜,我地三母女都食晒我钟意食鱼,所以点左呢个‘炸鱼汉堡’$90两个女分别拣左“招牌流心芝士汉堡$115,经典汉堡”$88炸鱼超级大块,热腾腾的,夹住生菜、蕃茄、罗勒酱,令到个包冇咁腻,即炸嘅炸鱼真系好正!超级赞另外流心芝士汉堡个芝士流出黎,而汉堡味道不错,大概是手打汉堡,实在有佢吸引之处,芝士控嘅朋友一定唔会失望经典汉堡虽然经典,包住洋葱蕃茄,绝不逊色,平时非常细食嘅细女都超级钟意,赞不绝口!果然无黎错配埋‘苏打水’真系无得顶!炎炎夏日,顿时降温
行开中环开个“Openrice ”search burger ,见到呢间D包好吸引,就去试下先 店舖企理,店员笑容亲切 我地六点到达,但四点先食左下午茶,都谂住唔会食得晒,但居然有意外惊喜,我地三母女都食晒 我钟意食鱼,所以点左呢个‘炸鱼汉堡’$90 两个女分别拣左“招牌流心芝士汉堡$115,经典汉堡”$88
果然无黎错 配埋‘苏打水’真系无得顶!
炎炎夏日,顿时降温