2023-12-08
呢晚来尖沙咀食好西,来到呢间西餐厅打卡😎入去见到Tiffany blue环境即刻心心眼😍.点了二人dinner set,超丰富好吸引💕餐包摆盘好靓!云石盘上放上面包和牛油脆脆,见到都好开心🥰.➡️starter:法国生蚝好新鲜🦪一人两只开心🥳浓浓海水味加上鱼子酱,再配白酒,享受😎.➡️ Appetizer :传统手工薄切澳洲和牛生牛肉片味道浓厚,简单黑椒调味,火箭菜同埋芝士🧀,已经超级正😋另一碟火烤北海道帆立贝一样高质,半熟口感一流,满满芝士和白松露油,好好食🤤.➡️soup:日本黑毛茸菇汤味道浓厚口感creamy大爱😋 法国青露笋汤口味清新👍🏻.➡️ Main Course澳洲M5 和牛西冷好厚身😍牛味浓厚有咬口,好味到觉得一件太唔够喉🤣西班牙红虾海胆意大利面煮得十分出色👍🏻口感弹牙,超大只虾😍劲鲜味食到停唔到😋.➡️ Dessert呢晚甜品系粟子榛子蛋糕🍰口感细滑creamy味道出,大满足😌.呢间真系好高质👍🏻环境不错坐得舒服,dinner set仲有红白酒开心🥳令食物味道更提升一个层次,餐桌礼仪也好好👍🏻店员友善亲切,满欣赏食完会问每位客人comment,真系好有心的餐厅,值得再访💕
➡️starter:
➡️ Appetizer :