2018-09-16 895 浏览
同事Farewell饭局,同时系一个吐苦水之夜想试Cassio好耐终于有机会,先叫左个cold cut platter,一般般啦,送酒都可以。另外叫左个小青椒,好食但有啲炸得太油。然后食左个八爪鱼,出色既系on side既紫薯,应该系焗既,吾太油腻!Burrata Cheese with Tomato一定无得输,唯一系个芝士可以大旧啲同再流心啲会开心的呢个羊架反而无乜特别,望落好似好浓味但食落无乜味,仲有一旧过生。西班牙海鲜饭系当晚亮点,用龙虾汤煮饭,饭煮到啱啱好,吾太淋又吾太硬,海鲜都系新鲜,啲虾好大只最后当然少不得甜品,好一般既心太软,吾够流心都吾够热。反而个cheese platter就好好食,四种芝士都出色,虽然吾知咩芝士,但都俾我清晒四个人一共开左三支,饮得开心倾得畅快,非常高兴的一晚
同事Farewell饭局,同时系一个吐苦水之夜

另外叫左个小青椒,好食但有啲炸得太油。

四个人一共开左三支,饮得开心倾得畅快,非常高兴的一晚

2018-09-13