2024-05-22
🥑Today is avocado day🥑-同朋友食墨西哥嘢 一心谂住点taco/fajita 睇吓睇吓 发觉餐牌上嘅牛油果dishes好特别 即刻转軚食avocado lunch🙃-🥤牛油果奶昔 $78牛油果同奶嘅比例好 入口滑溜少甜-🥘慢煮墨西哥式牛牛尾 $199份量足𩠌仲多过饭😜 牛肉软腍 酱汁浓稠 小牛尾粒好cute-🥪牛油果脆多士 $89用多片牛油果🥑砌成一朵盛开嘅花 非常IG-able📸 小食底部有guacamole 一个人食好「滞」 牛油果片如果搽的酸忌廉 味道丰富又能够减腻-🍨牛油果雪糕 $88我嘅牛油果宴 由小店自家制超精致嘅牛油果雪糕 划上一个完满句号😬 招牌绿色同开心果雪糕相似 牛油果本身几饱滞难得个雪糕入口轻盈 黄色核=芒果🥭gelato 推荐‼️-📍 Verde Mar西环西营盘水街41号地舖
🥤牛油果奶昔 $78 牛油果同奶嘅比例好 入口滑溜少甜
🥘慢煮墨西哥式牛牛尾 $199
份量足 𩠌仲多过饭😜 牛肉软腍 酱汁浓稠 小牛尾粒好cute -
🥪牛油果脆多士 $89 用多片牛油果🥑砌成一朵盛开嘅花 非常IG-able📸 小食底部有guacamole 一个人食好「滞」 牛油果片如果搽的酸忌廉 味道丰富又能够减腻 -
🍨牛油果雪糕 $88 我嘅牛油果宴 由小店自家制超精致嘅牛油果雪糕 划上一个完满句号😬 招牌绿色同开心果雪糕相似 牛油果本身几饱滞难得个雪糕入口轻盈 黄色核=芒果🥭gelato 推荐‼️
📍 Verde Mar
西环西营盘水街41号地舖