2021-01-22
嘢食就好好食一啲问题都冇不过呢 喺订枱嘅时候就比较混乱一开始walk in就话爆晒 咁唔紧要咁我哋打电话去餐厅订位 跟住到打电话嘅时候 个职员就话 冇得订位 得walk in 到最后我哋walk in既时候 又问我哋有冇订位 简直一头雾水 希望之后职员之间可以沟通得好啲🙇🏻♀️好啦讲返啲嘢食 头盘个薯条 同个汁非常之夹 同埋啲薯条又跪 摆盘又靓 跟住个火腿 咸香味非常之突出 一流 不过要配其他嘢食 如果唔系会非常咸 跟住到意粉🍝块烟肉 好好食 同个意粉都好夹 个意粉软硬适中 份量亦都啱啱好另外都叫咗个生牛肉 味道一流 唔讲咁多大家可以去试 最后个咖啡 个拉花超级靓 啲泡仲要好耐都唔散总结7.5/10BTW 去到最后问职员先 原来double shot 同 double shot by cupping room 系有啲分别 不过都系同公司 大家去嘅时候记得留意
不过呢 喺订枱嘅时候就比较混乱
另外都叫咗个生牛肉 味道一流 唔讲咁多大家可以去试