2018-09-16
📍香港📍铜锣湾📍Smile Yogurt & Dessert Bar📍铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场5楼511B号铺(铜锣湾站F2岀口)📍星期一至日 13:00-22:30🦄 A : Vanilla Sky $56 (4块杏仁脆片👉🏻原味乳酪mix云呢拿汁👉🏻芒果mix自家制脆粒👉🏻蓝莓)🦄评分: 暂时系我系香港食过最好食既yogurt😋虽然价钱唔平 但绝对值得 因为佢好大杯 一个女仔自己食真系会饱🤔 每杯yogurt都有好多唔同既配料!以前食系一食就爱上呢到既杏仁脆片 因为佢唔单只keep到个脆度 仲唔会过甜 整得好好食(虽然应该唔系自家制😹) 但系最近个次食有啲变淋 少失望 云呢拿汁mix落啲yogurt到超好食!!其实云呢拿汁系偏甜 我第一次食以为系炼奶 但因为yogurt本身唔太甜 所以混埋系中和左好好味😋😋 自家制脆粒好似饼碎 mix落乳酪到食好有口感👍🏻 整体而言,系值得多试😆😆太多唔同口味既选择🤙🏼🤙🏼而且卖相好高质 打卡一流😜
📍Smile Yogurt & Dessert Bar
📍星期一至日 13:00-22:30