我地礼拜五3点到 都唔需要等位环境系行vintage路线的 铺头出面已经有打卡位,但店内空间不够大,抬与枱太近了,不宜久坐🥲果日无cash系身但payment可以比payme👍🏻👍🏻首先讲既系 樱花虾豆乳担担赞歧汤乌冬 $88我真系十分推荐 必试!😋💁🏻‍♀️👍🏻佢有少少辣,入面有猪肉碎,豆腐,樱花虾,豆芽,乌冬。口感真系好好 乌冬口感好烟韧!😋个汤底仲好好饮,好特别,好浓豆腐同虾味!价钱相对来说份量偏小,但味道搭够!👍🏻👍🏻10分我比9.5分👍🏻👍🏻差在份量太小唔够喉!😔再讲就系 天使之铃 $38老实讲我觉得佢个皮唔系脆,系硬,切唔开,虽然系有好浓焦糖味,但个人认为overcook同埋滩冻左🥲但入面系软熟的整体黎讲,我唔太满意呢个甜品10分我比4分再讲 系黑糖焙茶戚风蛋糕 $58我都系唔太推荐食,因为蛋糕唔够松,偏干😟虽然重焙茶味,但蛋糕不软熟就扣分了10分我比5分,,greentea latte $45够热,颜色已经望到用靓既抺茶 口感creamy,无粉粒,重抹茶味,甘甜👍🏻10分我比8分下一杯就系 红肉火龙果奶昔呢一杯令我好惊喜 第一啖就好浓火龙果味本人唔太喜欢食火龙果,但系真系有
我地礼拜五3点到 都唔需要等位
果日无cash系身但payment可以比payme👍🏻👍🏻

首先讲既系 樱花虾豆乳担担赞歧汤乌冬 $88
我真系十分推荐 必试!😋💁🏻‍♀️👍🏻
佢有少少辣,入面有猪肉碎,豆腐,樱花虾,豆芽,乌冬。
价钱相对来说份量偏小,但味道搭够!👍🏻👍🏻
10分我比9.5分👍🏻👍🏻差在份量太小唔够喉!😔
樱花虾豆乳担担赞歧汤乌冬

再讲就系 天使之铃 $38
整体黎讲,我唔太满意呢个甜品
10分我比4分
黑糖焙茶戚风蛋糕

再讲 系黑糖焙茶戚风蛋糕 $58
我都系唔太推荐食,因为蛋糕唔够松,偏干😟
虽然重焙茶味,但蛋糕不软熟就扣分了
10分我比5分,,

green  latte

greentea latte $45

10分我比8分
红肉火龙果

下一杯就系 红肉火龙果奶昔

呢一杯令我好惊喜 第一啖就好浓火龙果味
本人唔太喜欢食火龙果,但系真系有被冲击味蕾!😋
真系好鲜甜,好fresh,大大杯,cp值高,十分推荐一试
10分我比9分!👍🏻👍🏻

整体黎讲我只推荐红肉火龙果奶昔&樱花虾豆乳担担赞歧汤乌冬👍🏻其他都有小小失望,不太抵食🥲
2021-06-25
樱花虾豆乳担担赞歧汤乌冬