招聘中
$18,000-$23,000
月薪
2025-03-14 398 浏览
铜锣湾呢间走英伦书店主题嘅西餐想去好耐📚由装修、摆设、去到Menu餐具都玩味十足,而且成间餐厅劲多打卡位,环境好有心思同好靓知道佢哋依排出咗画板甜品🎨唔止下午茶可以食到,连夜晚都可以加$98换购,呢个又靓又好玩嘅甜品一定要order甜品包括画板,画板上面有六种「食用颜料」同四种「食用装饰品」,两支画笔同埋一件白色嘅忌廉海盐唔芝士蛋糕,喺芝士蛋糕上面画上图案,有得食又有得玩,呢个真系好得意!至于蛋糕唔算太甜,有阵阵海盐同芝士味,整体experience几好玩烤田螺配蒜香罗勒松子酱 ,田螺大大只,配埋下面嘅蘑菇、薯蓉同青酱一齐食好惹味银鳕鱼西京烧,摆盘精美,鱼肉滑溜而且厚肉,食落冇油腻嘅感觉,配菜多同垫底嘅薯蓉亦都好香鹌鹑蛋肉松pizza,见到佢嘅组合好特别所以嗌咗,pizza上面有厚厚嘅肉松、熟咗嘅鹌鹑蛋同埋焗好咗嘅芝士,Pizza个饼底整得几好,外面脆卜卜里面小小烟靭,个味道几得意,不过觉得有少少偏咸同埋蛋味唔算好浓郁餐厅嘅特饮饮品亦都好多选择,今次叫咗仲夏野莓特饮夏野莓特饮面𠮶层添上忌廉,底下系野莓沙冰,饮落甜甜地,解渴开胃,一边食野一边饮杯特饮非常合时。

餐厅嘅特饮饮品亦都好多选择,今次叫咗仲夏野莓特饮