2020-06-09
𓃾𓂃𝕞𝕒𝕤𝕙𝕚 𝕟𝕠 𝕞𝕒𝕤𝕙𝕚finally got to try this don!!(❁´⌔`❁)/~呢间餐厅嘅点餐方式同一兰好似都系系部机order完然后俾张飞个厨师整 餐厅位置好少得10个位左右 唔想等就早啲去食啦~ 主食系得两种 一系和牛丼另外和牛沾面.100% recommend! 【和牛丼WagyuDonburi】虽然呢个和牛quality唔系日本𠮶啲爆油入口即融𠮶只 但系都好有牛味同系上面轻轻烧过令到牛嘅香同油脂都有带出黎 个饭比我想像细好多 但系铺满左劲多块牛 仲要有大大粒蛋黄系中间 个份量我食就岩岩好男仔可以唔够饱 【辣和牛沾面】我会觉得呢个会比较上黎冇咁抵食因为牛嘅份量少好多 而且面嘅质素同沾面汁唔系好出色特别.可以一试但系质素唔系太有惊喜 另外有样好得意嘅嘢系佢地会每上菜都会摆晒pose递俾你等你影相 几得意