2012-02-25 34 浏览
结婚周年紧系要食好d!之前真系无谂过呢间餐厅会咁full booking...我地已经早半过多月前打去book, 12/2正日已full booking. 为有提前一日啦!去到发现环境一般, 座位距离太近. 去出去入都要好小心, 怕撞到其他枱.但讲到食物又真系唔错~~-长脚蟹: 正常, 同一般hotel buffet 的差唔多.-刺身: 三文鱼 (一般, 有边) , 甜虾 (好鲜) , 带子 (好鲜)-生蚝 : 即开的. 好新鲜! 不过瘦左d.- 和牛 : 好味!! 无论系牛排, 一口和牛汉堡 又或 铁板和牛 都好好味!-鹅肝 : 最推介这个! 真系煎到好香好滑!! 好味到我已没理会到蛋固醇, 一人吃了4件! 大满足!!!-牛乳布丁 : 好滑, 唔太甜- 心太软: 甜品重头戏!!!师傅好有心画花~~ 味道唔错, 朱古力再浓一点会更好!!!其余还有其他食物, 但一般般啦! 唔能够每款都好高质数. 本人觉只食以上推介的已够满足!

结婚周年紧系要食好d!

之前真系无谂过呢间餐厅会咁full booking...

但讲到食物又真系唔错~~

-刺身: 三文鱼 (一般, 有边) , 甜虾 (好鲜
) , 带子 (好鲜)
good
-生蚝 : 即开的. 好新鲜! 不过瘦左d.
一般
good!
推介
-牛乳布丁 : 好滑, 唔太甜

2012-02-11
庆祝纪念