2023-02-04 1953 浏览
等左成年,终于食到Hugo's! 当初系睇有碗话碗介绍,今年情人节就拣去呢度庆祝~整体都非常好味我地系食Hugo's brunch (每人$838 加一),形式系半自助餐,海鲜、头盘、甜品等任食生蚝只有一款,属于中等质素,师傅即拆,有海水味,龙虾肉厚,以自助餐质素而言,算系唔错生牛肉他他,加咗少少嘅洋葱碎,偏酸,系呢度嘅招牌之一,但系我麻麻,反而有只36个月既 serano ham有惊喜,香肉味。呢度嘅烟三文鱼虽然都系自家制,但系烟熏味明显不足,连我呢个三文鱼爱好者都觉得唔好食面包篮:强烈推荐要趁热食,试一试蒜蓉包,其他食唔晒嘅包侍应会主动问客人需唔需要打包餐汤系蕃茄汤,暂时系我饮过最好味嘅蕃茄汤,好浓郁主菜烧美国顶级牛肋骨肉,要喺出席前事先预订,基本上每枱都会嗌。食落觉得值回票价,肉质软淋,会谂起饮牛尾汤嘅感觉,重牛味,不过就冇乜脂肪另一款系芝士芥末焗波士顿龙虾,个汁真系好正,但系龙虾肉就唔多🥺,都系比较推荐拣烧牛肉甜品每位都会包一个朱古力梳乎厘,唔错,另外buffet甜品推介opera 蛋糕同云呢拿雪糕(云呢拿味好重,多籽),其他甜品通常太甜,唔中意最后都会包一杯餐茶,但系水准比其

餐汤系蕃茄汤,暂时系我饮过最好味嘅蕃茄汤,好浓郁

最后都会包一杯餐茶,但系水准比其他同星级酒店较逊
  • 烧美国顶级牛肋骨肉
  • 面包篮