2022-01-15 698 浏览
想食呢一个weekend brunch一段日子,终于喺星期六试咗我哋冇book位十一点walk-in,好彩有枱。食食下都已经full house,所以如果去建议都系book咗位稳阵~一坐低待应就同我哋讲个 brunch有一杯果汁包咗,分别系西瓜汁或者系橙汁~ 西瓜汁可以饮到一粒粒嘅西瓜肉系新鲜榨出嚟嘅!seafood salad bar 选择唔算好多,但都够食~ 啲虾好大只好新鲜,青口都ok主菜我哋叫咗牛扒同埋虾意粉;个牛扒就正正常常,好多配菜;至于个意粉就好烟韧,口感非常唔错,有惊喜!食完甜品是应就畀咗个甜品menu我哋随便任叫 真 系花多眼乱 我哋都算战斗力强,两个人食咗七件再加一球gelato 最尾饮埋杯咖啡餐茶,饱到飞起咁走

我哋都算战斗力强,两个人食咗七件再加一球gelato

最尾饮埋杯咖啡餐茶,饱到飞起咁走