2020-10-25 765 浏览
话说上次同我foodie朋友倾计,我话觉得麻麻地,佢叫我试下原店,整体感觉会高分啲芝士焗肉丸配自家制烧烤酱($88)番茄酱底,感觉比black coffee浓少少,份量都好多,适合share嘅appetizer蕃茄青苹果羽衣甘蓝巴马臣芝士沙侓($98)salad上面系支竹加上parmesan cheese炸成嘅脆脆,如果就咁食系非常硬,要先整碎,mix salad一齐食,整体感觉好fresh,所有材料嘅portion刚刚好,口感都好好,dessing系果醋,非常开胃,推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻自家制喇沙汁海鲜扁意粉($138)非常足料,有蚬肉,虾,鱿鱼,秋葵 ,sauce系cream base,唔辣,加左少少cheese,同我想像中唔一样,有啲似泰国黄咖喱提拉米苏日式梳乎厘松饼($102)梳乎厘pancake上面加Tiramisu cream,pancake滑而松软,咖啡酒非常加分,令Tiramisu个感觉更出,真心要觉得要配埋个雪糕Overall,店员都好有礼貌同friendly,味道:7.5/10

芝士焗肉丸配自家制烧烤酱($88)
芝士焗肉丸配自家制烧烤酱

蕃茄青苹果羽衣甘蓝巴马臣芝士沙侓($98)
蕃茄青苹果羽衣甘蓝巴马臣芝士沙侓

自家制喇沙汁海鲜扁意粉($138)
自家制喇沙汁海鲜扁意粉

提拉米苏日式梳乎厘松饼($102)
提拉米苏日式梳乎厘松饼

芝士焗肉丸配自家制烧烤酱