2019-09-08
住红桥个头咁耐都有咩去个头揾食,见咁近自己就约个fd去食下cafe大概1点到cafe, 都差唔多爆场,位置都系自己揾,有位就可以坐。揾到位就出去买野食,买完staff会送到你枱当然所有野系有order即整,所以系需要一点时间同fd各叫左一份big big all day breakfast 😍就算一齐叫都唔系一齐上😆😆我既先到有:细德国肠-正常既肠,有特别牛角包🥐-好香牛油,好脆烟三文鱼薯角-本身呢有冇茄汁呢,系有既,但食左又觉得唔洗。上面有d蜂蜜味! 又脆,唔洗酱都得!沙律-冇苦既菜中间系大蘑菇加火腿未熟鸡蛋加沙律酱-建议系最后先食,因为蘑菇一切就好多水😂😂唔想祸及其他野就最后食啦本人觉得个蘑菇可以多番d味,黑椒,盐咁 因为食左上面个part 个菇就冇咩味~朋友仲叫左杯cappuccino 我叫左Americano 咖啡有点太酸Weekend hea下都唔错,可以带本书黎睇下老板唔会赶人,但人地等位你就会唔好意思😂
揾到位就出去买野食,买完staff会送到你枱
当然所有野系有order即整,所以系需要一点时间
就算一齐叫都唔系一齐上😆😆我既先到
有:
细德国肠-正常既肠,有特别
牛角包🥐-好香牛油,好脆
烟三文鱼
沙律-冇苦既菜
朋友仲叫左杯cappuccino
我叫左Americano 咖啡有点太酸
Weekend hea下都唔错,可以带本书黎睇下
老板唔会赶人,但人地等位你就会唔好意思😂