2022-09-13 1201 浏览
首先间餐厅系好feel 嘅,table setting 都好 presentable, 服务亦都好好👍🏻用膳时间限时1.5小时。首先讲吓第一碟 Kerman Anda Pau, 入面slow cooked mutton 羊肉一D都唔苏,小辣辟味,而且好入味,配埋佢嘅牛油面包,真系超级超级好食,我极力推介,一定要试👍🏻另外个chicken Tikka, 有三大旧,份量唔少,入味,香口,好食!之后个 Mushroom Do Pyaza, 入边只有一种草菇,略嫌单调,如果系杂菇我觉得会更好。呢个就唔系好值208呢个价钱喇!最后叫咗个Cheese Garlic Naan, 佢recommend 三个人两大片,我觉得一片已经够!香嘅,不过同正宗嘅印度 naan bread 有少少出入!

• Keenan  Anda  Pau