2021-11-12
之前都食过呢间有crepe食既餐厅😛 佢地参加左香港美酒佳肴巡礼 2021 WINE & DINE🍷系网上可以购买$250或者$500品味证后就可以系餐厅享用限定餐单 又或者可以就咁去餐厅食新Menu都得😝 我哋今日就去左试下新menu既菜式🥰拣左迷你三式汉堡拼盘同金沙鸡翼🤩 迷你三式汉堡拼盘简直一次过满足你三个愿望 一次过可以试齐和牛芝士汉堡 蟹肉汉堡同BBQ手撕猪肉汉堡🤤 Our favourite 绝对系和牛芝士汉堡 厚厚既和牛汉堡咬落去仲有好多肉汁 肉味香浓好好食😍 蟹肉汉堡有香脆既蟹肉饼 一样好滋味 BBQ手撕猪肉汉堡调味甜甜地都好惹味架👅 金沙鸡翼一份有6只 又大只 又香脆 又多肉汁😍 每只脆炸鸡翼都比咸蛋黄酱包围住 真系好邪恶好正🤩饮品我哋就点左The Naughty 同Passion Fruit Soda🍹 The Naughty 系朱古力榛子奶昔 唔会太甜 好大杯😆 梳打香甜清新 好refreshing🌟