(非会员)
2001-03-18 4 浏览
我因为晌尖沙咀返工, 日日食lunch都要R爆头, 有次行到亚士厘道, 见到Buddy's 环境好好, 又唔使等位(呢样至正, lunch时间有限, 梗系唔想等晒d时间啦.) 以为d价钱会好贵, 但睇menu话一个set lunch唔使$50, 咁咪试下无妨.我大大话话都去o左buddy's十次八次, 包括lunch同dinner. 觉得D食物好好味系我去过咁多间美式餐厅最正的---- Salad 够fresh, 又多sauce拣, 几冷门的bluecheese系我既favour. 主菜首选烧鸡及baby ribs. 如果你食得惯d美式烧鸡又老又鞋的话, 佢d烧鸡就比较入味d, 唔似d其他咁又老又鞋又淡茂茂. Baby ribs 就very good啦, 又juicy又唔"痴"牙. 甜品我就最钟意cheesecake啦. 同文华既有得挥, 仲大件过佢添. 记住唔好独食呀, 会滞死无命赔家. 仲有仲有, D烧鱼唔错, low calories, 无落牛油同芝士, 唔"溜". 最o岩OL食.